Φορτούνα Ντίλσεντορφ- Λειψία 0-3 (vid)

Φορτούνα Ντίλσεντορφ- Λειψία 0-3 (vid)

Η Λειψία πέρασε ένα άνετο απόγευμα στο Ντίλσεντορφ, επικράτησε 3-0 της Φορτούνα και πάτησε κορυφή στην 15η «στροφή» της Bundesliga.

Η Λειψία του Γιούργκεν Νάιγκελσμαν… πουλάει τρέλα και έφτασε στην έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, πιάνοντας κορυφή.

Νέο της θύμα η Φορτούνα Ντίσελντορφ, την οποία νίκησε με σκορ 3-0. Μετά την πρόκριση και μάλιστα ως πρώτη στους «16» του Champions League, η «Red Bull» έκανε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση και συνεχίζει να σκορπά τον τρόμο.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Πάτρικ Σικ, ανοίγοντας το δρόμο προς την άνετη επικράτηση, για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος στο δεύτερο μέρος.

Ο Τίμο Βέρνερ με εκτέλεση πέναλτι στο 58ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-0 για το 16ο του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ το τελικό 3-0 έγραψε ο Μουκιέλε στο 75′.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Στέφεν, Γκίσελμαν, Μπόντζεκ, Μπόρμουθ, Αϊχάν, Τσίμερμαν, Τόμι (81’ Μπάρκοκ), Χόφμαν, Σομπότκα (76′ Μπέικερ), Αμπομά, Κοβνάτσκι (70’ Τεκπετέι)

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Χάλστενμπεργκ, Κλόστερμαν (65’ Μουκιελέ), Ουπαμεκανό, Ντέμε, Ιλσάνκερ, Σάμπιτζερ, Ενκουνκού, Λάιμερ, Βέρνερ (81’Βολφ), Σικ (71’ Κούνια)

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ