Ανακοίνωσε τον Νίμπελ η Μπάγερν (pic)

Ανακοίνωσε τον Νίμπελ η Μπάγερν (pic)

Την απόκτηση του Αλεξάντερ Νίμπελ από τη Σάλκε ανακοίνωσε η Μπάγερν, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να μετακομίζει στο Μόναχο το προσεχές καλοκαίρι.

Τον διάδοχο του Μάνουελ Νόιερ ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου. Όπως έγινε γνωστό, οι Βαυαροί προχώρησαν στην απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα, Αλεξάντερ Νίμπελ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα της Σάλκε.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τη φετινή περίοδο στο πρωτάθλημα της Γερμανίας τον έχουν αναγάγει ως ένα από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας, γεγονός που κίνησε τον έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν.

Δεδομένου, μάλιστα, πως ο Νόιερ δεν βρίσκεται πλέον και στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, στο Μόναχο εξέταζαν ονόματα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν άξιο διάδοχο κάτω από την εστία, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να καταλήγουν στην περίπτωση του Νίμπελ.

Ο Γερμανός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «Βαυαρούς» και θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι, όταν και θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τους «βασιλικούς μπλε».

https://twitter.com/FCBayern/status/1213396184171200513

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ