Θέλει ακόμα χρόνο

Θέλει ακόμα χρόνο

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά

Επιτέλους μας δικαίωσε και μία φορά η Βέρντερ Βρέμης. Έστω και με αρκετή δόση τύχης. Ξέφυγε το σκορ στο Κολωνία – Βόλφσμπουργκ. Μείναμε στα ίδια.

ΧΕΡΤΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Στην πρεμιέρα της σεζόν η Χέρτα απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Μόναχο από την Μπάγερν. Ξεκίνημα β’ γύρου και οι πρωτευουσιάνοι βρίσκουν μπροστά τους την Μπάγερν. Οι Βαυαροί είναι αυτήν τη στιγμή στο -7 από τη Λειψία. Δύσκολη έξοδο. Ειδικά με τις μεταγραφές της τον Ιανουάριο να είναι μηδαμινές και τα αγωνιστικά προβλήματα πάμπολλα.

Ο Κίμιχ είναι τιμωρημένος, ο 1ος σκόρερ Λεβαντόφσκι θα παίξει αλλά προέρχεται από εγχείριση και μόλις αυτήν την εβδομάδα μπήκε στις προπονήσεις, ο Γκνάμπρι είναι εντελώς ανέτοιμος, οι αμυντικοί Ζίλε, Ερναντές απέχουν μόνιμα, όπως και ο εξτρέμ Κομάν. Ο Φλικ ήθελε παίκτες, ο Σαλιχάμιτζιτς του είπε «όχι». Απλά τα πράγματα.

Η Χέρτα έχει τον Γιούργκεν Κλίνσμαν στον πάγκο. Κάποτε ήταν στο Μόναχο, αλλά αυτές ήταν άλλες εποχές. Από τότε, προ 10ετίας, έχει να κάνει τόσο κακό 1ο γύρο η βαυαρική ομάδα. Η Χέρτα είναι χαμηλά, αλλά το ρόστερ της είναι για πιο ψηλά. Χωρίς ενίσχυση η ίδια. Δουλεμένο, όμως, το σύνολό της. Επενδύει στην ομοιογένεια. Στα 4 ματς χωρίς ήττα στο φινάλε του 2019. Πήρε τα πάνω της. Έδειξε ότι μπορεί.

Η Μπάγερν δείχνει ανέτοιμη για την αρχή του 2020. Ειδικά αν δεν «τραβήξει» επιθετικά ο Λεβαντόφσκι, τότε έχει πρόβλημα. Η Χέρτα ξέρει τι πρέπει να κάνει και εντός έδρας αποτελεί καλό σύνολο, όπως απέδειξε στο 0-0 με την Γκλάντμπαχ. Το χάντικαπ μας επιτρέπει ακόμα και νίκη των Βαυαρών με ένα γκολ διαφορά. Αν νικήσουν…

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Ήδη για 3η φορά θα συναντηθούν οι δύο μονομάχοι. Δύο νίκες η Λεβερκούζεν, μία στο πρωτάθλημα (3-2), μία στο Κύπελλο (1-0). Η Πάντερμπορν κινείται στην αφέλειά της, εντούτοις στο δεύτερο μισό του πρώτου γύρου έδειξε τα δόντια της και κόντρα στους μεγάλους. Ισχνές ήττες από Μπάγερν και Λειψία, ισοπαλία (ήταν μπροστά με 3-0) κόντρα στην Ντόρτμουντ. Ενισχύθηκε επιθετικά, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, έχει περιθώρια βελτίωσης.

Η Μπάγερ έχει αρκετές απουσίες. Λογικά θα συναντήσει δυσκολίες με τους Βεστφαλούς. Όχι, όμως, πως δεν θα μπορέσει να βρει δίχτυα. Ο Χάβερτς θα ανεβάσει στροφές, καθώς χρωστάει καλές εμφανίσεις. Ο Αλάριο είναι σε φόρμα, με τον Φόλαντ πάντα έτοιμο για την υπέρβαση. Λογικό να ανοίξει το σκορ. Ανεβάζουμε τον πήχη και πάμε σε μία πλούσια απόδοση, προτείνοντας το G/G του 1ου ημιχρόνου.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ