Φορτούνα- Γκλάντμπαχ 1-4 (vid)

Φορτούνα- Γκλάντμπαχ 1-4 (vid)

Η Γκλάντμπαχ αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, έφυγε με μια άνετη τεσσάρα (4-1) από την έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, πηγαίνοντας στο -3 (με ματς λιγότερο) από την πρωτοπόρο Λειψία.

Μόνο για ένα ημίχρονο υπήρξε ανταγωνιστικό παιχνίδι στη «Merkur Spiel-Arena» του Ντίσελντορφ.

Στο δεύτερο μέρος η Γκλάντμπαχ επέβαλε το παιχνίδι και το… νόμο της, πέτυχε τρία αναπάντητα γκολ κι έφυγε νικήτρια με 4-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Τα «πουλάρια» έφτασαν στους 42 βαθμούς και ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με την Ντόρτμουντ, ενώ η Φορτούνα παραμένει στις τελευταίες θέσεις.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε άνοιξε το σκορ στο 22′  για το 0-1. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Τόμι κατέβασε όμορφα στην περιοχή και πλάσαρε για το 1-1. 

Η Γκλάντμπαχ μπήκε δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και στο 51’ ο Νοϊχάους έβγαλε κάθετα στον Τουράμ, που έδωσε έτοιμο γκολ στον Στιντλ για το 1-2. 

Μάλιστα στο 77’ ο Ζακάρια έκανε από αριστερά το γύρισμα και ο Στιντλ με πλασέ από κοντά έγραψε το 1-1, ενώ στο 82’ ο Νοϊχάους με όρορφο σουτ έγραψε το τελικό 1-4. 

ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Καζτενμάιερ, Γιόργκενσεν, Αϊχάν, Νουχού (81’ Σάτνερ), Μοράλες, Μπερίσα (78’ Μπόντζεκ), Τσίμερμαν, Τόμι, Στέγκερ, Αμπομά (65’ Σκρζίμπσκι), Χένινγκς 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σομέρ, Βεντ, Ελβεντί, Λάινερ, Γκίντερ, Στιντλ (83’ Τραορέ), Στρομπλ, Χόφμαν (75’ Χέρμαν), Νοϊχάους, Ζακάρια, Τουράμ (81’ Εμπολό)

Δείτε τα highlights:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ