Μπάγερν Μονάχου- Πάντερμπορν 3-2

Μπάγερν Μονάχου- Πάντερμπορν 3-2

H Μπάγερν Μονάχου βρήκε τον... μπελά της απέναντι στην «πεισματάρα» Πάντερμπορν που ισοφάρισε δύο φορές στην «Allianz Arena», αλλά με λυτρωτή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, επικράτησε 3-2, πηγαίνοντας στο +4 από την δεύτερη Λειψία.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 3-2 της ουραγού Πάντερμπορν στην «Αllianz Arena», με λυτρωτή τον Ρόμπερτ Λεβαντόσκι στο 88ο λεπτό.

Τρομερό ματς εξελίχθηκε στη Βαυαρία, με τους φιλοξενούμενους να αποδεικνύονται σκληρό «καρύδι» απέναντι στο μεγάλο φαβορί (και) για τον φετινό τίτλο της Bundesliga.

Και όμως τίποτα δεν έδειχνε ότι η ομάδα του Χάνσι Φλικ θα δυσκολευόταν τόσο πολύ για να φτάσει στην επικράτηση, όταν ο Γκνάμπρι έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 25ο λεπτό.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, με τον Νόιερ να κάνει την «γκάφα» και τον Σρμπένι να διαμορφώνει το 1-1.

Ο Λεβαντόφσκι στο 70′ έβαλε και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ, αλλά ο Μίτσελ ισοφάρισε εκ νέου στο 75′. Η Πάντερμπορν αμύνθηκε με νύχια και με δόντια, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα, με τον Πολωνό killer να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για το τελικό 3-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ