Μίλερ: «Το καλοκαίρι θα δούμε για το συμβόλαιο»

Μίλερ: «Το καλοκαίρι θα δούμε για το συμβόλαιο»

Ο Γερμανός επιθετικός δεσμεύεται έως το 2021 με τους Βαυαρούς, όμως φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Ο Τόμας Μίλερ σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Γερμανίας, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική του αξιοποίηση στην Μπάγερν Μονάχου και θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και σε άλλο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ο διεθνής επιθετικός έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα, ώστε το καλοκαίρι να φύγει από την Bundesliga.

Ο Γερμανός επιθετικός δεσμεύεται έως το 2021 με τους Βαυαρούς, όμως φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα, στην οποία θα είναι βασικός:

«Θα υπάρξει απόφαση για το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι. Πρέπει πάντα να κερδίζεις τη θέση σου. Αν νιώσω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω πλέον την ομάδα και παίζει καλύτερα χωρίς εμένα, θα το δεχτώ. Ο ανταγωνισμός, δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Ο σύλλογος και ο προπονητής, παίρνουν τις αποφάσεις τους», τόνισε ο 30χρονος άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ