Καταιγιστική Μπάγερν: Τέσσερα γκολ σε ένα… μισάωρο (vids)

Καταιγιστική Μπάγερν: Τέσσερα γκολ σε ένα… μισάωρο (vids)

Ένα μισάωρο αρκούσε στη Μπάγερν για να φιλοδωρήσει με τέσσερα γκολ τη Χόφενχαϊμ και να δείξει από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό.

«Τετράστερη» Μπάγερν με… άγριες διαθέσεις. Οι Βαυαροί έχουν μετατρέψει σε πάρτι την αναμέτρηση κόντρα στη Χόφενχαϊμ, αφού κατάφεραν να σκοράρουν συνολικά τέσσερις φορές μέσα σε μόλις 33 λεπτά.

Οι Βαυαροί έδειξαν από την αρχή ποιος θα κάνει κουμάντο στην αναμέτρηση, αφού μόλις στο 2′ ο Γκνάμπρι παραβίασε την αντίπαλη εστία και έβαλε μπροστά το σύνολο του Χανς Ντίτερ Φλικ. Μάλιστα, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο Κίμιχ είχε προλάβει να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ στο 15′ ο Ζίρκζι έκανε το 3-0 για το σύλλογο του Μονάχου.

Στο 33′ ο Κουτίνιο έβαλε με τη σειρά του το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς, με τη Μπάγερν να… κατεβάζει μηχανές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Για την ιστορία, πάντως, το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, με τον Βραζιλιάνο να σημειώνει στο 47′ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Δείτε την… τεσσάρα της Μπάγερν σε μόλις 33 λεπτά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ