Μπάγερν: Ο Φλικ υπερασπίστηκε τον Χοπ

Μπάγερν: Ο Φλικ υπερασπίστηκε τον Χοπ

Εναντίον των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου καταφέρθηκε ο προπονητής τους, Χάνσι Φλικ, υπερασπιζόμενος τον ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ.

Ενοχλημένος με την επίθεση των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου στον μεγαλομέτοχο της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ ήταν ο Χάνσι Φλικ. Ο προπονητής των Βαυαρών εξήρε τη συμβολή του Γερμανού επιχειρηματία και τόνισε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα.

Για αυτό,  ο Φλικ εξέφρασε τη θλίψη του και τόνισε ότι παρόμοια φαινόμενα πρέπει να αποφεύγονται στο μέλλον. Ο Φλικ σχολίασε:

«Γνωρίζω τον Ντίτμαρ Χοπ εδώ και είκοσι χρόνια. Λυπάμαι για ό, τι συνέβη εδώ. Για ένα πράγμα, γιατί εκείνος έχει κάνει πολλά γι’ αυτή την επαρχία. Και γιατί ο καθένας από αυτούς τους ηλίθιους που σήκωσαν αυτά τα πανό έχει τουλάχιστον έναν άνθρωπο της οικογένειάς του τον οποίο έχει βοηθήσει ο Χοπ.

Μέσω της μάχης του κατά του καρκίνου ή γενικά τα πράγματα που ο Ντίτμαρ Χοπ στηρίζει στην ιατρική μάχη. Θα έπρεπε να σκεφτούν τι κάνουν. Είναι κάτι αδύνατο. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι όπως κάναμε στο τέλος οι δύο ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ