Οπαδοί Μπάγερν: «Αν θέλετε να διακόπτετε τα ματς για τις ύβρεις, τότε δεν θα τελειώσει κανένα παιχνίδι» (vids & pic)

Οπαδοί Μπάγερν: «Αν θέλετε να διακόπτετε τα ματς για τις ύβρεις, τότε δεν θα τελειώσει κανένα παιχνίδι» (vids & pic)

Δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση οι οπαδοί της Μπάγερν όπως ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους, μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Χοφενχάιμ.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν το απόγευμα του Σαββάτου οι εικόνες από την αναμέτρηση της Χοφενχάιμ με την Μπάγερν Μονάχου όπου οι οπαδοί των φιλοξενούμενων επιτέθηκαν λεκτικά και με υβριστικά πανό κατά του προέδρου των γηπεδούχων, Ντίτμαν Χοπ. Ο λόγος είναι πως κατηγορούν τον Χοπ για «πόλεμο» κατά των οπαδών με ηχογραφήσεις συνομιλιών μεταξύ άλλων.

Οι παίκτες των δύο ομάδων σε αντίδραση έπαιζαν πασούλες στα τελευταία λεπτά του ματς αλλά οι οπαδοί των Βαυαρών δεν πτοούνται και με ανακοίνωσή τους πέρασαν στην αντεπίθεση τονίζοντας πως αν διακόπτονται τα ματς για ύβρεις, τότε δεν θα τελειώσει ξανά κανένα ματς.

«Δεν θα μείνουν αναπάντητες οι τιμωρίες προς τους οπαδούς. Δεν σας ζητούμε να αποδεχθείτε τις λέξεις και τους χαρακτηρισμούς, αλλά αν θέλετε να διακόπτετε τα ματς για τις ύβρεις, τότε δεν θα τελειώσει κανένα παιχνίδι. Ήταν υπερβολική η αντίδραση με τη διακοπή στο ματς. Το ποδόσφαιρο παραμένει βρώμικο, οι οπαδοί παραμένουν αντιδραστικοί απέναντι στις τιμωρίες» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ