Χένες: «Bundesliga και Champions League έχουν προτεραιότητα έναντι του Euro»

Χένες: «Bundesliga και Champions League έχουν προτεραιότητα έναντι του Euro»

Ο Ούλι Χένες, μίλησε για την εξάπλωση του κορωνοϊού, οδηγώντας στην αναστολή των περισσότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και τόνισε πως η Bundesliga και Champions League, πρέπει να έχουν προτεραιότητα έναντι του Euro 2020.

Ο Ούλι Χένες παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Kicker» και αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού που έχει «χτυπήσει» την Ευρώπη.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν μίλησε για την εξάπλωση του κορωνοϊού, που οδήγησε στην αναστολή των περισσότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και τόνισε πως η Bundesliga και Champions League, πρέπει να έχουν προτεραιότητα έναντι του Euro 2020.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Kicker» ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου:

«Αυτό είναι το λιγότερο σοβαρό πρόβλημα. Στην Ιταλία, οι γιατροί πρέπει να αποφασίζουν μεταξύ ζωής και θανάτου επειδή δεν έχουν αρκετούς αναπνευστήρες για όλους τους ασθενείς τους. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαστε μόνο στην αρχή αυτού του προβλήματος. Έχουμε ένα πρόβλημα με τον κορωνοϊό που μας επηρεάζει όλους και αυτό θα αλλάξει τον κόσμο.nΗ Bundesliga και το Champions League, πρέπει φυσικά να έχουν προτεραιότητα έναντι του Euro 2020», τόνισε ο Χένες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ