Αλάμπα: «Μόναχο, Αυστρία, MLS ή κάπου αλλού…»

Αλάμπα: «Μόναχο, Αυστρία, MLS ή κάπου αλλού…»

Ο Ντέιβιντ Αλάμπα έδειξε να σκέφτεται ότι να πάρει μεταγραφή από τη Μπάγερν το καλοκαίρι, αφού δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγει.

Αινιγματικός για το μέλλον του εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Αλάμπα. Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα να φύγει από το Μόναχο, αν και οι προορισμοί που ανέφερε ξενίζουν λιγάκι… Διότι σίγουρα για έναν ποδοσφαιριστή στην ηλικία των 27 ετών, η επιστροφή στην Αυστρία ή η μετακόμιση στις ΗΠΑ για το MLS δεν φαντάζουν οι πιο λογικές επιλογές.

Πάντως, ο Αλάμπα άρχισε τις δηλώσεις του εξηγώντας ότι αισθάνεται άνετα στη Βαυαρία. Ο Αυστριακός αμυντικός είχε διάθεση για αμφισημίες, αφού προτίμησε να υποδυθεί το ρόλο της… Πυθίας:

«Στο Μόναχο είναι πολύ καλά και είμαι συγκεντρωμένος στη Μπάγερν. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, μπορώ να σκέφτομαι για μια καινούργια πρόκληση, η οποία θα μπορούσε να υλοποιηθεί στο μέλλον. Προς το παρόν, δεν έχω καμία ιδέα για το τι μέλλει γενέσθαι. Ξέρω πόσο γρήγορα αλλάζουν τα δεδομένα και όλα μπορούν να συμβούν: μια περιπέτεια στο MLS, επιστροφή στην Αυστρία ή παραμονή στη Μπάγερν. Θα δούμε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ