Οι παίκτες της Σάλκε δίνουν μέρος του μισθού τους για τις ανάγκες του συλλόγου

Οι παίκτες της Σάλκε δίνουν μέρος του μισθού τους για τις ανάγκες του συλλόγου

Οι ποδοσφαιριστές της Σάλκε δίνουν μέρος του μισθού τους για να βοηθήσουν την ομάδα τους στον καιρό της κρίσης του κορονοϊού, όπως συνέβη σε άλλες ομάδες της Bundesliga αυτήν την εβδομάδα.

Το επαγγελματικό προσωπικό της Σάλκε κατέληξε σε συμφωνία με τη διοίκηση για «να παραιτηθεί εν μέρει από τους μισθούς και τα επιδόματά του και, πέραν τούτου, να δεχθεί την αναβολή της καταβολής μέρους των μισθών μέχρι τις 30 Ιουνίου», όπως ανέφερε σήμερα (27/3) σε ανακοίνωσή της η ομάδα. Οι διοικητικοί ηγέτες, ο προπονητής και το προσωπικό δήλωσαν ότι κι αυτοί θα αποδεχθούν ανάλογη συμφωνία.

Αναλυτικά στοιχεία δεν δόθηκαν, αλλά η οικονομία που θα γίνει «θα είναι της τάξεως εκατομμυρίων» και θα επιτρέψει στην ομάδα, η οποία απασχολεί περισσότερους από 600 ανθρώπους, να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ταμειακών ροών που προέκυψαν από την παύση της αγωνιστικής δραστηριότητας.

«Το γεγονός ότι οι παίκτες έδειξαν πλήρη αλληλεγγύη είναι ένα θαυμάσιο σημάδι πίστης», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής, Γιόχεν Σνάιντερ. Πριν απ΄ αυτούς, οι συνάδελφοί τους από την Μπάγερν Μονάχου, την Ντόρτμουντ, την Γκλάντμπαχ και την Ουνιόν Βερολίνου είχαν ήδη παραιτηθεί από μικρό ή πολύ σημαντικό μέρος των μισθών τους, για να βοηθήσουν τους συλλόγους τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ