Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρουμενίγκε: «Να τελειώσει Σεπτέμβρη η φετινή σεζόν, να γίνει χειμώνα η επόμενη»

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε έκανε πρόταση για το καλεντάρι και πως μπορεί αυτό να αλλάξει προκειμένου να τα... προλάβουν όλα.

Ρουμενίγκε: «Να τελειώσει Σεπτέμβρη η φετινή σεζόν, να γίνει χειμώνα η επόμενη» | to10.gr

Βροχή πέφτουν οι προτάσεις από ανθρώπους του ποδοσφαίρου σχετικά με τη συνέχεια της σεζόν και πότε θα μπορούσε αυτή να ολοκληρωθεί. Ο κορωνοϊός δεν επιτρέπει αυτή τη στιγμή να μιλήσει κάποιος με σιγουριά και γι’ αυτό υπάρχουν διάφορες κουβέντες για το πως θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, τόνισε πως η σεζόν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ακόμα και τον Σεπτέμβριο και η επόμενη να γίνει χειμώνα.

Αναλυτικά, είπε:

«Για να μην αλλοιώσουμε το πρωτάθλημά μας, είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν. Το ζήτημα αφορά και στην επιβίωση αρκετών από τους συλλόγους μας, καθώς επίσης και στην αποφυγή μιας άνευ προηγουμένου οικονομικής καταστροφής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι θα ήταν συνετό να επεκταθεί η περίοδος 2019-2020 -το αργότερο- μέχρι τον Σεπτέμβριο, αν αυτό δεν είναι δυνατό διαφορετικά.

Και κατά συνέπεια, η νέα αγωνιστική περίοδο, θα μπορούσε να τοποθετηθεί χρονικά στην αρχή του χειμώνα, έτσι ώστε οι παίκτες, να επωφεληθούν από τις διακοπές και από μια αρκετά μακρά προετοιμασία. Αυτό είναι ένα απολύτως εφικτό σενάριο» ήταν τα λόγια του Ρουμενίγκε.