Μάιντς : Ανακοίνωσε τον Νάιτζελ ντε Γιονγκ (pic/vid)

Μάιντς : Ανακοίνωσε τον Νάιτζελ ντε Γιονγκ (pic/vid)

Τη δεύτερη χειμερινή της μετεγγραφή πραγματοποίησε η Μάιντς, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάιτζελ ντε Γιονγκ. Επέστρεψε στη Γερμανία μετά από εννιά χρόνια ο δυναμικός αμυντικός μέσος.

Τη μετεγγραφική της ενίσχυση, στο πλαίσιο της «μάχης» που θα δώσει για την παραμονή της στην Bundesliga, συνεχίζει η Μάιντς. Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε το δεύτερο χειμερινό της απόκτημα, τον Νάιτζελ ντε Γιονγκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 33χρονος Ολλανδός αμυντικός χαφ, αποτελεί τη δεύτερη χρονικά μετεγγραφή της ομάδας του άλλοτε στράικερ του Αστέρα Τρίπολης Πάμπλο ντε Μπλάσις, η οποία ενέταξε την πρώτη μέρα του νέου έτους στο δυναμικό της τον 27χρονο Νιγηριανό επιθετικό Άντονι Ούτζα έναντι 3.8 εκατ. ευρώ από την Λιαονίνγκ.

Ο Ντε Γιονγκ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Άγιαξ, έφθασε ως την πρώτη ομάδα (2002-2006) και εν συνεχεία πέρασε από Αμβούργο (2006-2009), Σίτι (2009-2012), Μίλαν (2012-2016), Λος Άντζελες Γκάλαξι (2016) και Γαλατασαράι (2016-2018), με τον άλλοτε διεθνή άσο να μένει ελεύθερος προ ημερών.

Η υπογραφή των συμβολαίων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ