Συμφώνησε ο Σανέ με την Μπάγερν

Συμφώνησε ο Σανέ με την Μπάγερν

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τον γερμανικό σύλλογο για πενταετή συνεργασία, υπάρχει όμως απόσταση με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Λερόι Σανέ είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Μπάγερν Μονάχου για το φετινό καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να τελειώσει αυτό που έμεινε στη μέση πριν από ένα χρόνο (λόγω του σοβαρού τραυματισμού του). Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τον γερμανικό σύλλογο για πενταετή συνεργασία, υπάρχει όμως απόσταση με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρει το «Athletic» η πρώτη κρούση από την Μπάγερν Μονάχου αφορούσε στο ποσό των 40.000.000 ευρώ, το οποίο όπως απέχει αρκετά από αυτό που θέλει η Μάντσεστερ Σίτι για να δώσει το «πράσινο φως». Δεδομένου ότι η συνεργασία του με τον αγγλικό σύλλογο ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μη γίνει ούτε φέτος η μετακίνηση από το Μάντσεστερ στο Μόναχο.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» προκειμένου αμφότερες να είναι ικανοποιημένες και να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλα ζητήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ