Έφενμπεργκ: «Οι κανόνες δεν έχουν λογική»

Έφενμπεργκ: «Οι κανόνες δεν έχουν λογική»

Ο παλαίμαχος Γερμανός χαφ έχρισε φαβορί τη Μπάγερν Μονάχου και αναρωτήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας.

Τη Μπάγερν Μονάχου έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Bundesliga o Στέφαν Έφενμπεργκ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν στάθηκε στη βαθμολογία, στην οποία η πρωταθλήτρια είναι πρωτοπόρος, αλλά στο γεγονός ότι βασίζεται λιγότερο στην έδρα της.

Ο Έφενμπεργκ υποστήριξε ότι η Ντόρτμουντ και οι άλλοι διώκτες της Μπάγερν αντλούν μεγάλη δύναμη από τον κόσμο τους και το κεκλεισμένων των θυρών θα τους επηρεάσει:

«Νομίζω ότι τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια είναι μειονέκτημα για την Άιντραχτ ή και την Μπορούσια, με το Κίτρινο Τείχος. Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εκεί. Συνεπώς, πιστεύω ότι η Μπάγερν έχει το πλεονέκτημα, γιατί δεν εξαρτάται τόσο στους οπαδούς της για τη νίκη».

Κατόπιν, ο Έφενμπεργκ εξέφρασε την απορία για τα μέτρα ασφαλείας για την υγεία των ποδοσφαιριστών:

«Λένε ότι οι παίκτες δεν θα μπορούν να φωνάζουν, να δίνουν χέρια και να αγκαλιάζονται όταν σκοράρουν. Σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, παρά τους κανονισμούς, οι μονομαχίες πρέπει και πάλι να κερδηθούν. Τι θα γίνει με ένα στημένο, ένα φάουλ ή ένα κόρνερ; Επίσης, οι παίκτες θα πρέπει να είναι υγιείς για να βρίσκονται στο γήπεδο. Δεν έχουν λογική οι κανόνες για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ