«Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν για τον Κουτίνιο»

«Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν για τον Κουτίνιο»

Ο μάνατζερ του Φελίπε Κουτίνιο τόνισε σε δηλώσεις του ότι δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα για το μέλλον του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο και ο Γουίλιαν αναμένεται να είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που θα «παίξουν» αρκετά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο διετής δανεισμός του έμπειρου Βραζιλιάνου από την Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνεται και ο Κουτίνιο βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Η παραμονή του στους Καταλανούς θεωρείται απίθανη και η ομάδα που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του είναι η Νιουκάστλ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Κία Τζοοραμπτσιάν, είναι πολύ νωρίς για κάθε μεταγραφική σκέψη: «Μέχρι τώρα, δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν. Όλος ο κόσμος ασχολείται με την πανδημία και το σημαντικότερο είναι να ξαναρχίσει η ποδοσφαιρική δράση με απόλυτη ασφάλεια. Και εν συνεχεία θα ασχοληθούμε με τα μεταγραφικά ζητήματα».

Παράλληλα, ο έμπειρος μάνατζερ εξέφρασε την ανησυχία που έχει ο έτερος πελάτης του, καθώς ο Γουίλιαν, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι, αναζητά ομάδα, αλλά παραμένει στο δυναμικό των «μπλε» μετά την επέκταση -έως το τέλος της σεζόν- του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου, έπειτα από σχετική απόφαση της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ