Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 0-2 (vids)

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 0-2 (vids)

Οι Βαυαροί μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακοί στο Βερολίνο, αλλά έφεραν εις πέρας την αποστολή τους και με το 2-0 επί της Ουνιόν επέστρεψαν ξανά στο +4 από την Ντόρτμουντ.

Αποστολή… εξετελέσθη! Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να μην εντυπωσίασε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουνιόν, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 και να βρεθεί ξανά στο +4 από την δεύτερη Ντόρτμουντ.

Οι Βαυαροί στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμα χρόνο για να βρουν τα πατήματά τους, ωστόσο, κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από το Βερολίνο και να βρεθούν ξανά σε απόσταση ασφαλείας από τους Βεστφαλούς.Η ομάδα του Χανς-Ντίτερ Φλικ παρότι εμφανίστηκε επηρεασμένη από τη διακοπή, «απέδρασε» από την πρωτεύουσα και συνεχίζει ακάθεκτη τον δρόμο της προς την κατάκτηση του τίτλου. Με αυτή τη νίκη οι πρωταθλητές έφτασαν τους 58 πόντους σε 26 παιχνίδια, ενώ όπως προαναφέραμε, η Ντόρτμουντ είναι στους 54 και στο -4.

Η εικόνα του αγώνα:

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα, με την Μπάγερν Μονάχου σιγά σιγά να ανεβάζει στροφές και στο 19’ να φτάνει μια ανάσα από το 1-0. Ωστόσο, το γκολ του Τόμας Μίλερ ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR ως οφσάιντ. Ο,τι δεν κατάφερε ο Γερμανός, το έκανε ο Λεβαντόφσκι στο 40’. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πολωνός κάνοντας το 1-0. Αυτό ήταν το 26ο και συνολικά 40ο στη φετινή σεζόν για τον διεθνή επιθετικό.

Ο χρόνος κυλούσε με την ομάδα του Φλικ να έχει την κατοχή της μπάλας και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βρουν σε αντεπιθέσεις ανοργάνωτη την αμυνα των Βαυαρών. Στο 80’, όμως, η Μπάγερν πέτυχε και δεύτερο γκολ και η σεμνή τελετή στο Βερολίνο έλαβε τέλος. Ο Παβάρ με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τους πρωταθλητές και «σφράγισε» το τρίποντο.

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ): Γκίκιεβιτς, Σούμποτιτς, Χούμπνερ, Τρίμελ, Λεντς, Αντριχ (71’ Γκέντνερ), Σλότερμπεκ, Πρέμελ (85’ Κρόος), Μπίλτερ (85’ Ράιερσον), Ούτζα (71’ Αντερσον), Ινγκβαρτσεν (81’ Μέες)

Μπάγερν (Χανς Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Κίμιχ, Παβάρ, Τιάγκο, Γκορέτσκα (71΄ Κομάν), Ντέιβις, Γκνάμπρι (85’ Πέρισιτς), Μίλερ (89’ Κιζάνς), Λεβαντόφσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ