Στην Μπάγερν ως το 2023 ο Νόιερ (pic, vid)

Στην Μπάγερν ως το 2023 ο Νόιερ (pic, vid)

Ο Μάνουελ Νόιερ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπάγερν Μονάχου για ακόμα τρία χρόνια.

Αίσιο τέλος είχε το… σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάνουελ Νόιερ με τη Μπάγερν, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Βαυαρούς ως το 2023.

Αν και πριν από ένα μήνα οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν «βαλτώσει», καθώς η διοίκηση των πρωταθλητών Γερμανίας θεωρούσε υπερβολικές τις οικονομικές απαιτήσεις και το πενταετές συμβόλαιο που ζητούσε ο έμπειρος γκολκίπερ, στο διάστημα που μεσολάβησε οι συζητήσεις ξανάρχισαν και τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή», που διασφαλίζει την παραμονή του Νόιερ στο Μόναχο. Σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε και η συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Τόνι Τοπάλοβιτς.

«Τις εβδομάδες του lockdown δεν ήθελα να πάρω κάποια απόφαση, γιατί δεν ήξερα αν, πότε και πώς θα συνεχιζόταν η Bundesliga. Τώρα που αυτό επιλύθηκε, βλέπω το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Αισθάνομαι τη Βαυαρία σαν το σπίτι μου. Η Μπάγερν παραμένει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη» δήλωσε ο Νόιερ, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

«Ο Μάνουελ είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο και ο αρχηγός μας. Η Μπάγερν είναι πολύ ικανοποιημένη που επέκτεινε το συμβόλαιό του» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των πρωταθλητών Γερμανίας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ενώ ο άλλοτε τερματοφύλακας της ομάδας και νυν μέλος του Δ.Σ., Όλιβερ Καν, υπογράμμισε: «Μπορώ να βάλω τον εαυτό μου στη θέση που βρίσκεται ο Μάνουελ. Αντιληφθήκαμε προς ποια κατεύθυνση θέλει να πάει σε αυτή τη φάση της καριέρας του και τι είναι σημαντικό για εκείνον».

Η Μπάγερν έχει ήδη εξασφαλίσει την απόκτηση, ως ελεύθερου από τη Σάλκε, του 23χρονου Αλεξάντερ Νίμπελ, τον οποίο προορίζει για μελλοντικό διάδοχο του Νόιερ κάτω από τα δοκάρια. Η εξέλιξη αυτή καθιστά εξαιρετικά αβέβαιο το μέλλον του αναπληρωματικού γκολκίπερ, Σβεν Ούλριχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ