Μπάγερν Μονάχου: Δίνει το Νο.10 του Κουτίνιο στον Σανέ

Μπάγερν Μονάχου: Δίνει το Νο.10 του Κουτίνιο στον Σανέ

Διατεθειμένη να προσφέρει το Νο.10 που έχει στην κατοχή του ο Φελίπε Κουτίνιο στον Λιρόι Σανέ είναι η Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Λιρόι Σανέ. Μιας μεταγραφής που καθυστέρησε έναν χρόνο λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη ο Γερμανός μεσοεπιθετικός το περασμένο καλοκαίρι πριν τον αγώνα της Σίτι με την Λίβερπουλ για το Community Shield.

Οι Βαυαροί έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη, ενώ το μόνο που μένει είναι η συγκατάθεση της Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία η πρωταθλήτρια Γερμανίας βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις το τελευταία χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, η Μπάγερν Μονάχου απο ότι φαίνεται δεν υπολογίζει για την νέα χρονιά, τον δανεικό από την Μπαρτσελόνα, Φελίπε Κουτίνιο και σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική Bild είναι διατεθειμένη να δώσει στον Σανέ το Νο10 που φορούσε ο Βραζιλιάνος την περασμένη χρονιά. Απόδειξη ότι δεν θέλουν να κρατήσουν τον 27άχρονο άσο στην Αλιάνζ Αρένα και την επόμενη χρονιά.

Ο Σανέ από το 2016 που αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι έχει σημειώσει μετράει 39 γκολ και 45 ασίστ σε 134 παιχνίδια, ενώ με τους Πολίτες έχει κατακτήσει συνολικά 7 τίτλους (2 Premier League, 2 League Cup, 2 Community Shield, 1 FA Cup).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ