Σάλκε – Άουγκσμπουργκ 0-3 (vid)

Σάλκε – Άουγκσμπουργκ 0-3 (vid)

Η Άουγκσμπουργκ διέλυσε εκτός έδρας την τραγική - για δεύτερη σερί εβδομάδα - Σάλκε και επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο.

Η χαρά… αγνοείται στη Σάλκε, με τους Βασιλικούς Μπλε να δέχονται μια ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από την Αουγκσμπουργκ με 3-0! Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει μετά την επανέναρξη έχουν δεχθεί επτά γκολ! Τέσσερα από την Ντόρτμουντ στο υποτιθέμενο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής και τρία σήμερα.

Η Σάλκε έμεινε για 9ο σερί παιχνίδι χωρίς θετικό αποτέλεσμα και πλέον βλέπει να χάνεται το τρένο της 6άδας, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη μετά από έξι παιχνίδια και έκαναν σημαντικό βήμα παραμονής, αφού πλέον η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη αυξήθηκε στους 7 βαθμούς.

Η εικόνα του αγώνα:

Η Αουγκσμπουργκ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεβέν έκανε το 1-0 στην Veltins Arena. Ο άσος των φιλοξενούμενων νίκησε τον Σούμπερτ και έβαλε από νωρίς σε ρόλο οδηγού την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Ματοντό σταμάτησε πάνω στον Λούτε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βλέποντας την Σάλκε να μην μπορεί να τους απειλήσει, βγήκαν μπροστά και καθάρισαν το παιχνίδι. Στο 76’ ο Νόα Μπαζέ μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, πηρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Σούμπερ για το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κόρντομπα, αφού προηγουμένως άδειασε τον Σούμπερτ και σε κενή εστία έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Παρασκευή 22 Μαΐου
Χέρτα-Ουνιόν Βερολίνου 4-0

Σάββατο 23 Μαΐου
Γκλάντμπαχ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-3
Βόλφσμπουργκ-Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-2
Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 0-1
Πάντερμπορν-Χόφενχαϊμ 1-1
Μπάγερν Μονάχου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5-2

Κυριακή 23 Μαΐου
Σάλκε-Άουγκσμπουργκ 0-3
Μάιντζ-Λειψία 16:30
Κολωνία-Φορτούνα Ντίσελντορφ 19:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ