Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης 0-1

Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης 0-1

Μεγάλο διπλό παραμονής για την Βέρντερ με 1-0 επί της τραγικής Σάλκε που έμεινε για ενδέκατο ματς χωρίς νίκη στην Bundesliga. Νίκες για Αίντραχτ, Χοφενχάιμ και Χέρτα.

Σπουδαίο διπλό με 1-0 στην έδρα της Σάλκε για την Βέρντερ Βρέμης που έφτασε τους επτά βαθμούς στα τρία τελευταία ματς και βλέπει όλο και πιο κοντά την παραμονή της στην Bundesliga. Από την άλλη, σε τραγική κατάσταση οι γηπεδούχοι, που έμειναν για ενδέκατο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και αρχίζουν να χάνουν κάθε επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Σάλκε ήταν τραγική στο πρώτο ημίχρονο και στο 31′ η Βέρντερ άνοιξε το σκορ. Ο Τοντιμπο έκανε τραγικό λάθος, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην κόντρα και ο Μπιτενκούρτ με άψογο πλασέ με το αριστερό έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η Σάλκε προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει σε ένα γκολ αλλά ο Παβλένκα ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε, κρατώντας το μηδέν και δίνοντας μια τεράστιας σημασίας νίκη στην Βέρντερ,

Σάλκε: Νίμπελ, Σανέ, Κένι, Μιράνδα (80’ Μπουργκστάλερ), Καμπάκ, Τοντιμπό (46’ Οτσίπκα), Σεπφ, Γκρέγκοριτς (58’ Κουτουτσού), ΜακΚένι (55’ Μπουτζελάμπ), Καλιγκιούρι, Ματοντό (46’ Ραμάν)

Βέρντερ: Παβλένκα, Λάνγκαμπ, Γκέμπρε Σελάσι, Μοϊσάντερ, Φογκτ, Φριντλ, Μπιτενκούρτ (46’ Οσάκο, 90+1’ Γκρος), Κλάασεν, Ράσιτσα (58’ Ζέλκε), Μ.Εγκεστάιν, Σάρτζεντ (70’ Μπαργκφρέντε)

Την τρίτη της νίκη στα τέσσερα ματς από την επανέναρξη του πρωταθλήματος πήρε η Χέρτα που νίκησε με 2-0 την Άουγκσμπουργκ και «βλέπει» Ευρώπη.

Το 1-0 ήρθε στο 23′ με τον Ντιλροσούν να πλασάρει από κοντά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. πλάσαρε από κοντά για το 1-0.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ανέβει ψάχνοντας την ισοφάριση, η Χέρτα χτύπησε στην κόντρα με τον Πιόντεκ να κάνει το 2-0.

Χέρτα: Γιαρστάιν, Πέκαρικ, Μπογιατά, Τορουναρίγκα, Μίτελστεντ, Σκιέλμπρεντ (59’ Μάιερ), Ντάριντα, Γκρούιτς, Λουκεμπέκιο (64’ Πιόντεκ), Ιμπίσεβιτς (64’ Λέκι), Ντιλρσούν (90+1’ Κλίντερ)

Αουγκσμπουργκ: Λούδε, Σουτσί, Λιχτστάινερ (74’ Φραμπέργκερ), Κεντίρα (62’ Μπάιερ), Ιάγο, Ουντουοκάι, Μπαζέε (81’ Τάιγκλ), Γρουέθο, Λέβεν (46’ Ρίχτερ), Βάργκας, Κόρδοβα (46’ Νιντερλέχνερ)

Στα υπόλοιπα ματς η Άιντραχτ πήρε σημαντικό διπλό στη έδρα της Βόλφσπουργκ με 2-1 ενώ την τρίτη νίκη σε αντίπαλη έδρα, για το απόγευμα του Σαββάτου στη Γερμανία, πανηγύρισε η Χοφενχάιμ με 1-0 κόντρα στη Μάιντζ.

Πρόγραμμα κι αποτελέσματα 29ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 29 Μαΐου
Φράιμπουργκ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1
(54’ Χάβερτς)

Σάββατο 30 Μαΐου
Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2
(58’ Μπαμπού – 27’ πεν. Σίλβα, 85’ Καμάντα)

Χέρτα Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ 2-0
(23’ Ντιλροσούν, 90’+3’ Πιάτεκ)

Μάιντς-Χόφενχαϊμ 0-1
(43’ Μπεμπού)

Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης 0-1
(32’ Μπιτενκούρ)

Μπάγερν Μονάχου-Φορτούνα Ντίσελντορφ (19:30)

Κυριακή 30 Μαΐου
Γκλάντμπαχ-Ουνιόν Βερολίνου (16:30)
Πάντερμπορν-Μπορούσια Ντόρτμουντ (19:00)

Δευτέρα 1 Ιουνίου
Κολωνία-Λειψία (21:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ