Κολωνία – Λειψία 2-4

Κολωνία – Λειψία 2-4

Η Λειψία πέρασε από την Κολωνία με 4-2 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ και να τα βρήκε σκούρα για μισή ώρα απέναντι στην Κολωνία, αλλά η Λειψία κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με 4-2 και να επιστρέψει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι έμειναν για πέμπτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, ενώ από την άλλη η Λειψία πήρε το πολυπόθητο τρίποντο και έφτασε τους 58 βαθμούς σε 29 παιχνίδια, βάζοντας από κάτω τις Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν που έχουν από 56 πόντους και ερίζουν για την 3η θέση.

Η εικόνα του αγώνα:

Η Κολωνία αιφνιδίασε την Λειψία και προηγήθηκε 1-0 στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Η σέντρα – σουτ που επιχείρησε ο Ρεχμπετσάϊ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, αλλά ο Κόρδοβα με γυριστό σουτ νίκησε τον Γκουλάστσι και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η χαρά των παικτών της Κολωνίας κράτησε μόλις για 13 λεπτά, καθώς στο 20’ ο Σικ εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Ανχελίνο και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 38’ η Λειψία έφερε τα πάνω – κάτω, με τον Νκουνκού μετά την κάθετη μπαλιά του Λάιμερ να εκτελεί με ωραίο τρόπο τον Χορν και να κάνει το 2-1 για τους φιλοξενούμενους, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50’ η Λειψία έκανε το 3-1 με τον Βέρνερ, ο οποίος έφτασε τα 25 τέρματα στη φετινή Bundesliga και έκανε προσωπικό ρεκόρ. Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν τα παράτησαν και στο 55’ ο Μοντεστέ με φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα νίκησε τον πορτιέρο της Λειψίας για το 3-2 και έβαλε ξανά στο κόλπο τους «Τράγους».

To δικαίωμα της Κολωνίας στο… όνειρο όμως κράτησε μόνο για δύο λεπτά, αφού η απάντηση των φιλοξενούμενων άμεση. Στο 57’ ο Ντάνι Όλμο με σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το πρώτο του γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα και σφράγισε τη νίκη της Λειψίας.

Αναλυτικά η 29η αγωνιστική

Παρασκευή 29 Μαΐου
Φράιμπουργκ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1

Σάββατο 30 Μαΐου
Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2
Χέρτα Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ 2-0
Μάιντς-Χόφενχαϊμ 0-1
Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης 0-1
Μπάγερν Μονάχου-Φορτούνα Ντίσελντορφ 5-0

Κυριακή 30 Μαΐου
Γκλάντμπαχ-Ουνιόν Βερολίνου 4-1
Πάντερμπορν-Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-6

Δευτέρα 1 Ιουνίου
Κολωνία-Λειψία 2-4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ