«Ο Χάβερτς μπορεί να γίνει ο νέος Ζιντάν»

«Ο Χάβερτς μπορεί να γίνει ο νέος Ζιντάν»

Ο πρώην προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κρίστοφ Ντάουμ, παρομοίασε τον 20χρονο Γερμανό με τον τεράστιο Ζινεντίν Ζιντάν.

Την πεποίθησή του ότι ο Κάι Χάβερτς έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε νέο… Ζιντάν εξέφρασε ο άλλοτε προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κρίστοφ Ντάουμ.

«Ολοι ρωτάνε για τον Κάι Χάβερτς. Για μένα έχει όλες τις προοπτικές για να γίνει ο επόμενος Ζιντάν. Προσέξτε τις κινήσεις του στο γήπεδο.

Είναι πάντα ήρεμος και χει μεγάλη ικανότητα στην ντρίμπλα. Είναι υπέροχος παίκτης, σκοράρει ακόμα και με κεφαλιές και είναι αρκετά γρήγορος. Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι ο καλύτερος Γερμανός παίκτης ποτέ, αλλά έχει το ταλέντο και εμφανίζει σημάδια του Ζιντάν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής.

Ο Κάι Χάβερτς είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον άσο της Μπάγερ Λεβερκούζεν να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν στη λίστα τους το όνομα του 20χρονου, που αναμένεται σύντομα να πάρει μεταγραφή σε μεγάλο κλαμπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ