«Ο Κουτίνιο θα επιστρέψει στην Premier League»

«Ο Κουτίνιο θα επιστρέψει στην Premier League»

Ο Φελίπε Κουτίνιο όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Premier League τη νέα σεζόν.

Τότεναμ, Τσέλσι και Αρσεναλ «μάχονται» για τα δικαιώματα του Φιλίπε Κουτίνιο, από τη στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει τον Βραζιλιάνο σταρ στην Μπαρτσελόνα, καθώς έχει αποφασίσει οριστικά πως δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν για την αγορά των δικαιωμάτων του. Ούτε, όμως, η Μπαρτσελόνα θέλει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Κουτίνιο.

Βασική υποψήφια για τον διεθνή άσο είναι η Αρσεναλ, καθώς ο Μίκελ Αρτέτα θέλει να «χτίσει» τη νέα ομάδα, στηριγμένη πάνω του. Τις επόμενες ημέρες η ομάδα του Λονδίνου αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση 80 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από τους «μπλαουγκράνα», ενώ Τσέλσι και Τότεναμ, κινούνται επίσης για την απόκτηση του, έστω και με τη μορφή του δανεισμού.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Κία Τζοοραμπτσιάν, ο Βραζιλιάνος σταρ θέλει να επιστρέψει στο αγγλικό πρωτάθλημα, όπου είχε κάνει σπουδαία καριέρα με τη φανέλα της Λίβερπουλ: «Ο Κουτίνιο ενδιαφέρεται να γυρίσει στην Αγγλία. Αυτή είναι η επιθυμία του και όλα θα ξεκαθαρίσουν έως το τέλος του μήνα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ