Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 1-0

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 1-0

Με χρυσή αλλαγή τον Πέτερσεν που σκόραρε έπειτα από 63 δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο, η Φράιμπουργκ πήρε σημαντικότατη νίκη με 1-0 επί της Γκλάντμπαχ.

Της στράβωσαν όλα… απότομα και από εκεί που έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι και να είναι το απόλυτο φαβορί για το «τρίποντο» τελικά έφυγε με άδεια χέρια. Η Φράιμπουργκ εκμεταλλεύτηκε την φυλαρία της Γκλάντμπαχ, είχε υπέροχη αμυντική λειτουργία και βρίσκοντας ένα γκολ από στημένη φάση κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να επικρατήσει με 1-0, στο ματς που άνοιξε την 30η αγωνιστική στην Bundesliga.

Ο Κρίστιαν Στράιχ έριξε στο ματς τον Πέτερσεν στο 57’ και μόλις 63 δευτερόλεπτα μετά τον δικαίωσε, καθώς πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά, σε ένα γκολ που ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα, μιας και η Γκλάντμπαχ είχε τον έλεγχο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με δέκα παίκτες στο 68’ λόγω αποβολής του Πλεά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έπειτα και από την αποβολή, η Γκλάντμπαχ άνοιξε πολύ τους χώρους με τη Φράιμπουργκ να χάνει πολλές ευκαιρίες στην αντεπίθεση για να… καθαρίσει το ματς, αλλά να πανηγυρίζει εν τέλει τη νίκη με 1-0, που της αφήνει περιθώρια για να ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ