Η Λειψία δηλώνει… άγνοια για Βέρνερ και Τσέλσι

Η Λειψία δηλώνει… άγνοια για Βέρνερ και Τσέλσι

Η Λειψία βγάζει προς τα έξω πως δεν υπάρχει κάποια διαπραγμάτευση με τους Λονδρέζους, σε αντίθεση με όσα έχουν δημοσιευθεί στον Τύπο.

Οι διοικούντες την Λειψία, δηλώνουν άγνοια για την φημολογούμενη μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ στην Τσέλσι και πως ο Γερμανός επιθετικός δεν τους έχει ενημερώσει σχετικά. Μάλιστα τονίζουν, ότι δεν υπάρχει κάποια διαπραγμάτευση με τους Λονδρέζους, σε αντίθεση με όσα έχουν δημοσιευθεί στον Τύπο.

«Μας είπε πριν από λίγες εβδομάδες ότι χειριζόταν μια μεταγραφή. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά το «αφεντικό» της Λειψίας, Ολιβερ Μίντζλαφ και πρόσθεσε: «Υπάρχει αυτή η ρήτρα αποδέσμευσης (σ.σ. υπολογίζεται σε 60 εκατομμύρια ευρώ) την οποία συμπεριλάβαμε στο συμβόλαιο για να του δώσουμε την ευκαιρία να κάνει ένα νέο βήμα. Τώρα είναι αυτός κρατά το τιμόνι και όχι εμείς. Μέχρι σήμερα δεν έχει ενεργοποιήσει τη ρήτρα και κανένας σύλλογος δεν μας έκανε πρόταση».

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, σχολίασε: «Δεν μου είπε τίποτα, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνει. Δεν νομίζω ότι έχει γίνει κάτι μέχρι στιγμής».

Ο 24χρονος διεθνής «βγάζει μάτια» στην Bundesliga και μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 31 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την Λειψία, μεταξύ των οποίων 25 γκολ σε 29 αναμετρήσεις της Bundesliga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ