Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ 0-1

Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ 0-1

Χάρη στο γκολ του Βέγκορστ στο 82' η Βόλφσμπουργκ πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βέρντερ με 1-0 και ανέβηκε στην έκτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

Πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Βέρντερ για την Βόλφσμπουργκ που επικράτησε με 1-0 και ανέβηκε στην έκτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Από την άλλη, η Βέρντερ παρέμεινε στην προτελευταία θέση και τρεις βαθμούς μακριά από τη Φορτούνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι με τον Βέγκορστ στο 13′ να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Παβλένκα ενώ στο 25′ ο Σάρτζεντ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τη Βέρντερ.

Στο 50′ η Βόλφσφμπουργκ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Μεχμέντι και Βέγκορστ για να βρει τελικά το χρυσό γκολ χάρη σε κεφαλιά του Βέγκορστ στο 82′.

Βέρντερ: Παβλένκα, Γκέμπρε Σελάσι, Μοϊσάντερ, Ογκούστινσον, Φογκτ, Μπαργκφρέντε (61’ Μπαρτέλς), Βελίκοβιτς, Κλάασεν (85’ Ζέλκε), Σάρτζεντ (76’ Μπιτενκούρτ), Οσάκο (85’ Βόλντερμεϊντ), Εγκεστάιν

Βόλφσμπουργκ: Κάστελς, Ρουσιγιόν (88’ Τισεράν), Εμπαμπού, Μπρουκς, Πόνγκρατσιτς, Μπρέκαλο, Μεχμέντι (64’ Γκίντσεκ), Βέγκορστ, Άρνλοντ (88’ Γκιλαβογκί), Σλάγκερ (83’ Γκέρχαρντ), Ζοάο Βίκτορ (64’ Κλάους)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ