Χόφενχαϊμ – Λειψία 0-2

Χόφενχαϊμ – Λειψία 0-2

Με δύο γκολ στα πρώτα 11 λεπτά από τον Όλμο η Λειψία πήρε ακόμα μια εύκολη εκτός έδρας νίκη.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Με αυτόν τον τρόπο και με μια ακόμα επιβλητική εκτός έδρας εμφάνιση, η Λειψία επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Χοφενχάιμ, σε ένα ματς που το… καθάρισε στο πρώτο 15λεπτο.

H Χόφενχάιμ κέρδισε πέναλτι στο 5′, με τους διαιτητές να συμβουλεύονται το VAR και να βλέπουν χέρι στο ξεκίνημα της φάσης, με αποτέλεσμα να ακυρώσουν την αρχική τους απόφαση. Και στο 9′ η Λειψία κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Μουκιελέ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Όλμο πήρε όμορφα την μπάλα στην περιοχή και πλάσαρε για το 0-1.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Όλμο βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2 για τη Λειψία, η οποία επί της ουσίας τελείωσε το ματς από το ξεκίνημα.

Η συνέχεια του αγώνα αποτέλεσε τυπική διαδικασία με τη Χοφενχάιμ να θέλει αλλά να μην μπορεί και τη Λειψία να έχει μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε για να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Πος, Μπίτσακτσιτς, Τσούμπερ (46’ Σκοβ), Σαμασέκου (46’ Κράμαριτς), Ρούντι, Γκρίλιτς, Γκάιγκερ (81’ Ακπογκουμά), Μπαουμγκάρτνερ (68’ Λάρσεν), Νταμπούρ (61’ Μπεμπού).

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Μουκιελέ, Κλόζτερμαν, Χάλζτενμπεργκ, Ανχελίνιο, Όλμο (78’ Αϊνταρά), Ζάμπιτσερ (78’ Κονατέ), Λάιμερ (62’ Ενκουνκού), Καμπλ (68’ Άνταμς), Σικ (68’ Λούκμαν), Βέρνερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ