Ρόζεν: «Δεν μπήκε στον σωστό ρυθμό ο Σταφυλίδης»

Ρόζεν: «Δεν μπήκε στον σωστό ρυθμό ο Σταφυλίδης»

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Χόφενχαϊμ, Αλεξάντερ Ρόζεν κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Κώστα Σταφυλίδη στη γερμανική ομάδα, τονίζοντας πως δεν έχει μπει στον σωστό ρυθμό λόγω των τραυματισμών του.

Την πρώην του ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (17/6) ο Κώστας Σταφυλίδης. Η Χόφενχαϊμ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ, με τον υπηρεσιακό τεχνικό του συλλόγου, Αλεξάντερ Ρόζεν να σχολιάζει την κατάσταση του Έλληνα αμυντικού.

Ο κόουτς της Χόφενχαϊμ τόνισε πως δεν έχει μπει στον σωστό ρυθμό λόγω των τραυματισμών του, με τον 26χρονο παίκτη να έχει μόλις 7 συμμετοχές την εφετινή σεζόν. Παρόλα αυτά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως είναι πραγματικός μαχητής.

«Δεν μπήκε ποτέ στον σωστό ρυθμό, ήταν τραυματίας αρκετά συχνά, πάντα με μικρά προβλήματα. Θα δούμε αν θα ξαναχρησιμοποιηθεί ξανά. Είναι πραγματικός μαχητής που είναι αποδεκτός από τους συμπαίκτες του, και πραγματικά πολύ συμπαθής. Υπάρχουν πάντως ερωτηματικά που συζητιούνται ανοιχτά. Θα συζητήσουμε μαζί του μετά το τέλος της σεζόν, ανάλογα και από την τεχνική ηγεσία.

Έχει πολύ καλό αριστερό πόδι, είναι γρήγορος και πολύ δυναμικός στις διεκδικήσεις. Είναι αρχηγός της Εθνικής του ομάδας για κάποιο λόγο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ