«Ξέμεινε» από επιθετικούς η Γκλάντμπαχ

«Ξέμεινε» από επιθετικούς η Γκλάντμπαχ

Μετά τον Μάρκους Τουράμ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς με την Μπάγερν και τέθηκε νοκ-άουτ η Μπορούσια χάνει και τον Αλασάν Πλεά.

Χωρίς τους δύο κορυφαίους σκόρερ της, θα κάνει η Γκλάντμπαχ την τελική προσπάθεια να εξασφαλίσει μία θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Μετά τον Μάρκους Τουράμ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς της περασμένης εβδομάδας (13/6) με την Μπάγερν και τέθηκε νοκ-άουτ από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της Bundesliga, η Μπορούσια χάνει και τον Αλασάν Πλεά.

Ο 27χρονος επιθετικός απουσίασε από τον αγώνα της περασμένης Τρίτης (16/6) με την Βόλφσμπουργκ λόγω μυϊκού προβλήματος και, σύμφωνα με τον προπονητή του, Μάρκο Ρόζε, θα λείψει και από το αυριανό (20/6) παιχνίδι με την Πάντερμπορν, ενώ έχει λιγοστές πιθανότητες να προλάβει το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Χέρτα.

Οι δύο Γάλλοι επιθετικοί έχουν πετύχει από δέκα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα θα λείψουν από τα «πουλάρια», που μονομαχούν με τη Λεβερκούζεν για την προνομιούχο τέταρτη θέση. Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Bundesliga, η Γκλάντμπαχ βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την Μπάγερ, η οποία αύριο (20/6) αντιμετωπίζει στο Βερολίνο τη Χέρτα, πριν κλείσει τη σεζόν υποδεχόμενη τη Μάιντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ