Υποκλίνεται η Μπουντεσλίγκα στον Λεβαντόφσκι (vid)

Υποκλίνεται η Μπουντεσλίγκα στον Λεβαντόφσκι (vid)

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, έγινε ο πρώτος μη Γερμανός ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 33 γκολ σε μία σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που έχει 31.

Το λιγότερο τυχερή θα πρέπει να νιώθει η Μπάγερν Μονάχου που διαθέτει στο ρόστερ της έναν στράικερ σαν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός, βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και μετά το πέρας της καραντίνας, με αποτέλεσμα να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Φράιμπουργκ το απόγευμα του Σαββάτου, έφτασε τα 33 συνολικά στην Μπουντεσλίγκα, γεγονός που τον «βαφτίζει» τον πιο παραγωγικό ξένο ποδοσφαιριστή στη Γερμανία, όσων αφορά των τομέα του σκοραρίσματος. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατείχε μέχρι εκείνη τη στιγμή την πρωτιά, ήταν ο νυν επιθετικός της Άρσεναλ και πρώην της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Πλέον, ο Λεβαντόφσκι, κυνηγάει την τρομερή επίδοση του Γκερντ Μίλερ με 40 τέρματα σε μία μόλις σεζόν, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη όλων των εποχών στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ