Μπάγερν Μονάχου: Δεν ανανεώνει ο Τιάγκο, καραδοκεί η Λίβερπουλ

Μπάγερν Μονάχου: Δεν ανανεώνει ο Τιάγκο, καραδοκεί η Λίβερπουλ

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα φαίνεται πως δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου και η Λίβερπουλ περιμένει στην... γωνία.

Πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να… χωρίσουν οι δρόμοι της Μπάγερν Μονάχου με τον Τιάγκο Αλκάνταρα. Το συμβόλαιο του Ισπανού χαφ με τους Βαυαρούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, με τον 29χρονο παίκτη να αποσύρεται ξαφνικά από τις συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρει η Sport Bild, ο Τιάγκο παρότι έδειχνε θετικός για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Μονάχου, αποσύρθηκε από το τραπέζι των συζητήσεων. Ο Ισπανός μέσος θεωρεί ότι έχει πλέον την τελευταία ευκαιρία για να μεταπηδήσει σε κάποιο άλλο μεγάλο κλαμπ και πρωτάθλημα.

Για τον Τιάγκο ενδέχεται να ενδιαφερθεί η Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι… ερωτευμένος με τον 29χρονο παίκτη. Ο Γερμανός τεχνικός θέλει τον Ισπανό στους «κόκκινους» και δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα εξελίξεις. Μια κίνηση, που αν πραγματοποιηθεί,  θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο τον χώρο του κέντρου για την Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ