Επαφές του Γραμμόζη με το Αμβούργο

Επαφές του Γραμμόζη με το Αμβούργο

Ο Δημήτρης Γραμμόζης μιλάει με τη διοίκηση του Αμβούργου και δεν αποκλείεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γερμανικής ομάδας.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης, άλλοτε αμυντικός μέσος του Εργοτέλη και της Κέρκυρας, είναι προπονητής στη Ντάρμσταντ και είναι πιθανό, από τη νέα σεζόν, να καθήσει στον πάγκο του Αμβούργου.

Ο 40χρονος προπονητής, ο οποίος καθοδηγούσε την ομάδα Κ19 της Μπόχουμ, έπειτα από μια πενταετία αποχώρησε για λογαριασμό της Ντάρμσταντ, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Στη Ντάρμσταντ, ο Γραμμόζης κάνει πολύ καλή δουλειά, καθώς υπό την καθοδήγηση του, επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών, είναι στην 5η θέση της της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Zweiteliga.

Το Αμβούργο κινδυνεύει να παραμείνει για δεύτερη σερί χρονιά μακριά από την Bundesliga, αφού βρίσκεται στην 4η θέση ένα βαθμό πίσω από τη Χάιντενχαϊμ με μία αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αν, τελικά, η ιστορική γερμανική ομάδα δεν καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο, τότε θεωρείται δεδομένο πως ο Ντίτερ Χέκινγκ θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της και είναι πιθανό ν’ αναλάβει ο Γραμμόζης.

Ο Γραμμόζης, που γεννήθηκε στη Γερμανία, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ιρντιγκεν, ομάδα της 2ης κατηγορίας, παρόλο που πέρασε από πολλές ομάδες κατά την διάρκεια της ερασιτεχνικής του καριέρας. Στη συνέχεια πήγε στο Αμβούργο, όπου και έπαιξε δύο σεζόν και προσέλκυσε το ενδιαφέρον άλλων γερμανικών ομάδων.

Ετσι μεταγράφηκε στην Καϊζερσλάουτερν. Εκεί αγωνίστηκε για πέντε χρόνια και μετά πήγε στην Κολονία, την οποία όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει να μείνει στην 1η κατηγορία. Μετά πήγε στην Ροτ Βάις Έσσεν, ομάδα 2ης κατηγορίας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Εργοτέλη, όπου όμως εξαιτίας διαφωνιών με τον προπονητή του δεν πήρε τις συμμετοχές που υπολόγιζε και έτσι πήγε στην Κύπρο και στην Ομόνοια Λευκωσίας, το Γενάρη του 2009. Τον Ιανουάριο του 2011 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κέρκυρας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ