Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Παίκτης της χρονιάς στη Μπουντεσλίγκα (pics+vid)

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Παίκτης της χρονιάς στη Μπουντεσλίγκα (pics+vid)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στη Μπουντεσλίγκα, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική σεζόν του με τη Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γερμανίας για όγδοη συνεχόμενη φορά. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας αυτής ανήκει σίγουρα στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν.

Ο 31χρονος επιθετικός των Βαυαρών έκανε τη σεζόν… της ζωής του φέτος στη Γερμανία. Σε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μέτρησε τον εξωπραγματικό αριθμό των 33 τερμάτων.

Έτσι, η διοργανώτρια αρχή δεν θα μπορούσε παρά να τον αναδείξει καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος.

Σε αναρτήσεις του στο Instagram, ο Πολωνός δήλωσε: «Αυτή η χρονιά ήταν μοναδική και διαφορετική από ό,τι συνήθως. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας αλλά πιστεύω ότι οι πιο όμορφες στιγμές είναι μπροστά μας. Στενοχωριέμαι που δεν μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά μας με όλους εσάς αλλά θα συναντηθούμε σύντομα».

«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου για τις τόσες υπέροχες πάσες που με βοήθησαν να καταρρίψω το δικό μου ρεκόρ σκοραρίσματος. Ευχαριστώ και όλους εσάς για την τρομερή υποστήριξη που με εμπνέει και με κάνει να κυνηγάω περισσότερες επιτυχίες».

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες στιγμές του φέτος:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ