Μπάγερν: Στην «έξοδο» ο Αλάμπα (vid)

Μπάγερν: Στην «έξοδο» ο Αλάμπα (vid)

Ο Αυστριακός μπακ αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Νταβίντ Αλάμπα αποτελεί μία βασική μονάδα της Μπάγερν Μονάχου και έναν από τους καλύτερους αυστριακούς ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα. Η συμβολή του στον γερμανικό σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια είναι αρκετά σημαντική, ωστόσο το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελεί παρελθόν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Bild», ο 28χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του που θα λήξει το επόμενο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα, οι «βαυαροί» να είναι έτοιμοι να ακούσουν προτάσεις. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα δείχνει τις Τσέλσι, Γιουβέντους και Παρί Σαν Ζερμέν να είναι οι επικρατέστερες για να αποκτήσουν τον έμπειρο μπακ.

Το κόστος που πρέπει να καταβάλλει κάποιος σύλλογος, κυμαίνεται στα 50 εκ. ευρώ και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια κίνηση μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Με τον σύλλογο του Μόναχο, ο Αλάμπα πανηγύρισε συνολικά εννέα πρωταθλήματα Γερμανίας, πέντε κύπελλα, ένα Διηπειρωτικό, ένα UEFA Super Cup και ένα Champions League, ενώ παράλληλα σημείωσε 381 συμμετοχές με 30 τέρματα και 48 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ