Επιστρέφει στην Λεβερκούζεν ο Ρέτσος

Επιστρέφει στην Λεβερκούζεν ο Ρέτσος

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς και ο Παναγιώτης Ρέτσος επιστρέφει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αποκτήθηκε από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την τελευταία μέρα της προηγούμενης χειμερινής περιόδου. Στην συμφωνία, υπήρχε και οψιόν αγοράς, για την μόνιμη μεταγραφή του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, στην ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο οι απώλεια ευκαιριών, έκαναν τον αγγλικό σύλλογο να μην την ενεργοποιήσει.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επιστροφή του 21χρονου αμυντικού στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, καθώς ο δανεισμός του έληξε. Σίγουρα, ο ίδιος θα ήθελε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες με τις «λεπίδες» αλλά περιορίστηκε σε μόλις μία συμμετοχή των 14′. Μάλιστα, αυτή η συμμετοχή ήταν στο FA Cup και όχι στην Premier League, όπου δεν πρόλαβε να κάνει ντεμπούτο.

Με την γερμανική ομάδα είχε αγωνιστεί σε 35 παιχνίδια με ένα γκολ και τρεις ασίστ πριν τραυματιστεί σοβαρά και μείνει εκτός, για μεγάλο διάστημα. Ακόμα, ο διεθνής άσος αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όταν μετακινήθηκε από τον Ολυμπιακό στις «ασπιρίνες». Με τον ελληνικό σύλλογο αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια μέσα σε μία σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ