Σίγουρος για δικαίωση από το CAS ο Γκουαρντιόλα

Σίγουρος για δικαίωση από το CAS ο Γκουαρντιόλα

Αρκετά αισιόδοξος εμφανίστηκε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σχετικά με την τελική απόφαση του διετούς αποκλεισμού της Μάντσεστερ Σίτι από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάθε άλλο παρά απελπισμένος δεν φαίνεται να είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος περιμένει να γίνει ανατροπή της απόφασης από το CAS. Η UEFA είχε επιβάλει διετές αποκλεισμό των «πολιτών» από το Τσάμπιονς Λιγκ και βαρύ πρόστιμο ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών.

Οι τέως πρωταθλητές Αγγλίας θα μάθουν τη Δευτέρα την τελική απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο, από την οποία ο Γκουαρντιόλα περιμένει δικαιώση. «Όπως κάθε μεγάλη ομάδα, έτσι και εμείς θέλουμε να αγωνιζόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο. Είμαι αισιόδοξος για τη Δευτέρα, έχοντας ακούσει τα επιχειρήματα της ομάδας και περιμένω να δικαιωθούμε», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχοντας σοβαρό προβάδισμα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης (1-2), εκεί όπου εφόσον προκριθεί, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γιουβέντους/Λιόν. Ο 49χρονος προπονητής των «πολιτών» ωστόσο ανέφερε πως πρωταρχικός στόχος είναι η πρόκριση επί της Ρεάλ και όχι ο επόμενος πιθανός αντίπαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ