Ντε Λαουρέντις : «Να μη γίνει η ρεβάνς με Μπαρτσελόνα στην Ισπανία»

Ντε Λαουρέντις : «Να μη γίνει η ρεβάνς με Μπαρτσελόνα στην Ισπανία»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δήλωσε ότι ο αγώνας ρεβάνς της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα για το Champions League δεν πρέπει να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, όπου ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού καθημερινά αυξάνεται.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, εκτίμησε σε δηλώσεις του ότι ο αγώνας ρεβάνς της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα για το Champions League δεν πρέπει να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, όπου ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού καθημερινά αυξάνεται.

«Ακούω ότι επικρατεί μεγάλη σύγχυση και φόβος στην Ισπανία και ενεργούν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Τι πρέπει να γίνει για να πεις: μην πηγαίνετε στη Βαρκελώνη αλλά είναι καλύτερα να πάτε στην Πορτογαλία, τη Γερμανία ή τη Γενεύη;» αναρωτήθηκε ο Ιταλός.

Μετά την ισοπαλία (1-1) στο πρώτο ματς, η Μπαρτσελόνα πρόκειται να φιλοξενήσει τη Νάπολι στις 8 Αυγούστου στο «Καμπ Νου», με την ομάδα που θα προκριθεί να παίρνει το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

«Αν έχουν αποφασίσει ότι το υπόλοιπο πρόγραμμα της σεζόν για το Champions League θα γίνει στην Πορτογαλία και το Europa League στη Γερμανία, νομίζω ότι μπορούμε να πάμε στην Πορτογαλία ή τη Γερμανία για τον γύρο των «16». Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μείνουμε σε μια πόλη που παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα» επέμεινε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ