Τσέλσι : Αμφίβολοι οι Πούλισιτς-Αθπιλικουέτα για Μπάγερν Μονάχου

Τσέλσι : Αμφίβολοι οι Πούλισιτς-Αθπιλικουέτα για Μπάγερν Μονάχου

Οι «μπλε», εκτός από το FA Cup, φαίνεται ότι θα χάσουν και τους Κρίστιαν Πούλισικ και Θέσαρ Αθπιλικουέτα για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να κερδίσει το FA Cup καθώς γνώρισε την ήττα (1-2) από την Άρσεναλ και μάλιστα με ανατροπή. Εκτός από αυτό, όμως, ο Φρανκ Λάμπαρντ θα στερηθεί και δύο ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.

Αυτοί είναι οι Κρίστιαν Πούλισιτς και Θέσαρ Αθπιλικουέτα. Οι δύο άσοι των «μπλε» αποχώρησαν με τραυματισμό από το ματς και κρίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι για τον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Αμφότεροι είχαν μυϊκό πρόβλημα όπως επιβεβαίωσε ο Άγγλος τεχνικός και θα φανεί αν θα προλάβουν μέχρι το Σάββατο (08/08) να είναι έτοιμοι.

Ακόμα, και οι δύο μονάδες, είναι βασικές στα πλάνα του νεαρού τεχνικού. Ο Αμερικανός εξτρέμ έχει μετρήσει 34 παιχνίδια φέτος, με 11 γκολ και 10 ασίστ στο παλμάρε του. Μάλιστα, σκόραρε και στον τελικό, ανοίγοντας το σκορ. Όσο για τον 30χρονο αμυντικό, έχει αγωνιστεί σε 49 ματς με απολογισμός τέσσερα γκολ και επτά ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ