Ρούνεϊ : «Η Σίτι δεν θα έχει μεγαλύτερη ευκαιρία για να κερδίσει το Champions League»

Ρούνεϊ : «Η Σίτι δεν θα έχει μεγαλύτερη ευκαιρία για να κερδίσει το Champions League»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, μιλώντας στους Times τόνισε ότι η φετινή χρόνια είναι η μεγάλη ευκαιρία της Μάντσεστερ Σίτι για να κατακτήσει το Champions League.

H Mάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει την Ρεάλ στο Έτιχαντ (7/8) στο δεύτερο παιχνίδι των δυο ομάδων για την φάση των 16 του Champions League, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Μαδρίτη και να κλείσει θέση στο Final 8 της διοργάνωσης.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, με την σειρά του, μιλώντας στους Times, ανέφερε ότι η απουσία του Σέρχιο Ράμος θα είναι σημαντική για την Βασίλισσα, ενώ τόνισε ότι οι Πολίτες θα πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παράλληλα, ο θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα έχει μεγαλύτερη ευκαιρία από την φετινή για να κατακτήσει το Champions League.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Ράμος θα είναι μεγάλη απώλεια για την Ρεάλ και πιστεύω ότι η Σίτι θα σκοράρει. Η μόνη μου ανησυχία είναι αν θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Πιστεύω ότι η Σίτι θα περάσει. Δεν χρειάζεται να κυνηγήσει το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να σκοράρει. Μπορεί ακόμη και να χάσει με 1-0 και να περάσει. Δεν θα έχει καλύτερη ευκαιρία από την φετινή για να κατακτήσει το Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ