Αδιανόητη γκολάρα του Νεϊμάρ στην προπόνηση (vid)

Αδιανόητη γκολάρα του Νεϊμάρ στην προπόνηση (vid)

Ο Νεϊμάρ δείχνει απόλυτα έτοιμος για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Αταλάντα στο Champions League.

Αταλάντα και Παρί Σεν Ζερμέν θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους την ερχόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου. Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

Το ματς φυσικά θα είναι μονό και θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία, καθώς ελέω του κορωνοϊού η UEFA άλλαξε τον τρόπο διεξαγωγής της φετινής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους για αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση. Όπως φυσικά και ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Σε… τρελά κέφια. Δεν το λέμε εμείς αυτό. Αλλά το παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει τον Νεϊμάρ να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ κατά τη διάρκεια της προπόνησης!

Για την ακρίβεια, ο Βραζιλιάνος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση. «Μαγεύοντας», όπως γίνεται εύκολα κατανοητό τους συμπαίκτες του. Και φυσικά πανηγύρισε εν εξάλλω στη συνέχεια τη σπουδαία επιτυχία του.

Το θέμα είναι πάντως, να τα κάνει αυτά και στον αγώνα με την Αταλάντα. Διότι η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να τα σάρωσε όλα στη Γαλλία, αλλά διακαής πόθος της είναι ένας. Να κατακτήσει επιτέλους το Champions League!

Δείτε το καταπληκτικό γκολ του Νεϊμάρ στην προπόνηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ