Σάρι : «Δε θα είναι το τελευταίο μου ματς στην Γιουβέντους»

Σάρι : «Δε θα είναι το τελευταίο μου ματς στην Γιουβέντους»

Στο περιθώριο της αναμέτρησης με την Λιόν, ο Ιταλός τεχνικός ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον του στην Γιουβέντους.

Ωρα Champions League για την Γιουβέντους με την ομάδα του Τορίνου να φιλοξενεί την Λιόν στην ρεβάνς του 1-0 της Γαλλίας.

Ο τεχνικός της Γιούβε, Μαουρίσιο Σάρι μίλησε για την αυριανή (7/8) αναμέτρηση με την Λιόν και στάθηκε στην συγκέντρωση που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του. Παράλληλα, εμφανίστηκε σίγουρος πως το ματς με την γαλλική ομάδα δε θα είναι το τελευταίο του, στον πάγκο των «Μπιανκονέρι».

«Χρειαζόμαστε μια μεγάλη εμφάνιση, η Λιόν έγινε πολύ πιο συμπαγής από τότε που παίζει με 3 στην άμυνα. Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, δεν είναι δυνατόν να παίξουμε χωρίς να υπάρχει πίεση. Δυστυχώς αυτό ευνοεί την Λιόν και το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Ο Ντεπάι είναι πολύ σημαντική επιστροφή γι’ αυτούς» είπε ο allenatore και αναφέρθηκε στους Πάουλο Ντιμπάλα και Κριστιάνο Ρονάλντο. «Για τον Ντιμπάλα, είναι στο χέρι των γιατρών, αν και τον είδα να είναι καλά. Θα δούμε τι μπορεί να κάνει αύριο το πρωί. Ο Κριστιάνο προπονείται καλά, έβαλε ένα εκπληκτικό γκολ στην προπόνηση. Επαιξε πολλά ματς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, οπότε πήρε δύο μέρες ξεκούρασης. Νομίζω ότι προσεγγίζει το ματς με τον σωστό τρόπο».

Όσον αφορά το μέλλον του: «Οχι, δεν νομίζω ότι αυτό θα είναι το τελευταίο μου ματς στην Γιουβέντους. Με την ερώτηση αυτή λέτε ότι στη διοίκηση είναι ερασιτέχνες. Θα πάρουν την απόφασή τους με βάση ολόκληρη τη σεζόν, οπότε αν έχουν αποφασίσει να προσλάβουν έναν άλλο προπονητή, μια νίκη αύριο δεν θα το αλλάξει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ