Ντε Γιόνγκ : «Μπορούμε να κερδίσουμε το Champions League»

Ντε Γιόνγκ : «Μπορούμε να κερδίσουμε το Champions League»

Πεπεισμένος πως η Μπαρτσελόνα έχει βάσιμες ελπίδες να κατακτήσει το φετινό Champions League, δήλωσε ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Σε ρυθμούς Νάπολι κινούνται στην Μπαρτσελόνα, μετρώντας πλέον αντίστροφα, για τη μεγάλη αναμέτρηση στο «Καμπ Νόου». Οι «μπλαουγκράνα» έχουν ένα μικρό προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα της Ιταλίας (1-1) και θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν στη Βαρκελώνη, ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους, προς το μεγάλο τελικό.

Η απώλεια του πρωταθλήματος, έχει φέρει μία εσωστρέφεια στις τάξεις των Καταλανών, ωστόσο οι ίδιοι φαίνεται πως πιστεύουν στην κατάκτηση του Champions League, θέλοντας παράλληλα να αποδείξουν πως είναι και μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολλανδός άσος, Φρένκι Ντε Γιόνγκ μίλησε στη Sport και ανέφερε τις βλέψεις της ομάδας του, ενόψει της ρεβάνς με τη Νάπολι.

«Ναι πιστεύουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League. Θέλουμε οι φίλαθλοι, να μας πιστέψουν. Έχουμε μελετήσει καλά τη Νάπολι και είμαστε προετοιμασμένοι να τους αντιμετωπίσουμε. Είμαστε η Μπαρτσελόνα και πρέπει να κερδίζουμε πάντοτε στα εντός έδρας έδρας παιχνίδια» δήλωσε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ