Ατλέτικο Μαδρίτης : Ο αποκλεισμός του Ρονάλντο… δείχνει τίτλο! (pic)

Ατλέτικο Μαδρίτης : Ο αποκλεισμός του Ρονάλντο… δείχνει τίτλο! (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Γιουβέντους έμειναν εκτός Champions League, γεμίζοντας με ελπίδες «απρόσμενα» και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Για δεύτερη συνεχή σεζόν η Γιουβέντους απογοητεύει, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παλεύει ξανά μόνος του. Οι «μπιανκονέρι» γνώρισαν τον αποκλεισμό σοκ από τη Λιόν, με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Τσόλο Σιμεόνε, να χαίρονται για τους δικούς τους λόγους.

Οι «ροχιμπλάνκος» θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά του φετινού Champions League την Λειψία, με στόχο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά της Λισαβόνας. Η Ατλέτικο έχει καταφέρει να φτάσει δύο φορές στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσεις, επί ημερών Σιμεόνε, ο οποίος δεν έχει χάσει ποτέ στα νοκ-άουτ από ομάδα στην οποία δεν έπαιζε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από τη σεζόν 2013/14 που η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε να αγωνίζεται συστηματικά στο Champions League, δεν έχει ηττηθεί ποτέ στα νοκ-άουτ, παρά μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το 2014, έφτασε μέχρι και τον τελικό της Λισαβόνας, όπου είδε να χάνει τον τίτλο, μέσα από τα χέρια της, κόντρα στους «μερένχες».

Την επόμενη σεζόν αποκλείστηκε στα προημιτελικά, κόντρα στη συμπολίτισσα, με γκολ του Τσιτσαρίτο στα τελευταία λεπτά. Το 2016, ηττήθηκε στα πέναλτι στον τελικό, ξανά από την Ρεάλ, με εκτέλεση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το 2017 με χατ τρικ του Πορτογάλου σούπερ σταρ στον πρώτο αγώνα, η Ρεάλ απέκλεισε στα ημιτελικά την Ατλέτικο και τον Σιμεόνε. Ενώ πέρσι, με ακόμη ένα χατ τρικ του Κριστιάνο, η Γιουβέντους έκανε τη μεγάλη ανατροπή και άφησε εκτός τους Μαδριλένους.

Ο αποκλεισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορεί να αποδειχτεί ένας πολύ καλός λόγος για τον Τσόλο και του παίκτες του, ώστε να δουν πιο μπροστά! Με τον Πορτογάλο εκτός διεκδίκησης, οι «ροχιμπλάνκος» θα παλέψουν στη διοργάνωση, χωρίς να έχουν τον κακό «δαίμονα» να τους περιμένει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ