Κριστιάνο Ρονάλντο : Ο μοναδικός σκόρερ της Γιουβέντους στα νοκ άουτ του Champions League

Κριστιάνο Ρονάλντο : Ο μοναδικός σκόρερ της Γιουβέντους στα νοκ άουτ του Champions League

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να προκριθεί η Γιουβέντους στην επόμενη φάση, με τις επιδόσεις των συμπαικτών του, να δικαιολογούν την «μοναξιά» του.

Η Γιουβέντους αποκλείστηκε από τους «16» του Champions League, κόντρα στη Λιόν, σε μία από της μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Οι «μπιανκονέρι» ήταν τραγικοί, με εξαίρεση φυσικά τον «Μίστερ» Champions League, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε μία ακόμη μεγάλη αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, τελείωσε άδοξα την δεύτερη του σεζόν στο Τορίνο, αφού για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, αποκλείστηκε πριν από τα προημιτελικά, της κορυφαίας διασυλλογικής διογράνωσεις, ενώ πέρσι ηττήθηκε από τον Άγιαξ στους «8». Ο 35χρονος αποδεικνύει ωστόσο πως παίζει μόνος τους, χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια, με τα στατιστικά να το επιβεβαιώνουν στο 100%.

Ο Κριστιάνο ήταν για ακόμη μία φορά εκεί για την ομάδα του, με τους συμπαίκτες του από την άλλη, να τον «κρεμάνε»… Από την περσινή σεζόν που μετακόμισε στην Ιταλία, ο Ρονάλντο είναι ο μοναδικός παίκτης της Γιούβε, που έχει σκοράρει σε νοκ-άουτ παιχνίδι του Champions League. Πέρσι είχε το χατ τρικ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και ένα γκολ με τον Άγιαξ, ενώ φέτος σκόραρε τα δύο μοναδικά γκολ της «γηραιάς κυρίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ