Απίθανος Μέσι «χόρεψε» την Νάπολι για το 2-0! (vids)

Απίθανος Μέσι «χόρεψε» την Νάπολι για το 2-0! (vids)

Τρομερός ο Αργεντινός επιθετικός, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως είναι ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη! Ο Λανγκλέ σημείωσε το πρώτο τέρμα των Μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στο Καμπ Νου την Νάπολι στην ρεαβάνς (1-1) των δυο ομάδων για τους «16» του Champions League.

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης, καθώς προηγείται των Ναπολιτάνων με 3-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράκιτιτς στο 10’ και κεφαλιά του Λανγκλέ, η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ. Και μετά ανέλαβε δράση, ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ των Μπλαουγκράνα… χόρεψε τους αμυντικούς της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο, κάνοντας το 2-0. Στο 23ο λεπτό, ο Μέσι έπεσε κάτω, σηκώθηκε και με τρομερό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στη γωνία, νικώντας τον Οσπίνα. Ένα εκπληκτικό γκολ από τον «εξωγήινο» της Μπάρτσα.

Να σημειωθεί, πως ο Αργεντινός παίκτης σημείωσε ακόμη ένα φοβερό τέρμα, με τον Τσακίρ να το ακυρώνει, θεωρώντας πως ο Μέσι κοντρόλαρε τη μπάλα με το χέρι. Βέβαια, τα διαδοχικά replay δεν δικαιώνουν τον Τούρκο για αυτή την απόφαση. Ο Ντε Γιονγκ έβγαλε εκπληκτική μπαλιά, με τον Λιονέλ να κατεβάζει με υποδειγματικό τρόπο και να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό. Ωστόσο, ο διαιτητής του ματς το ακύρωσε.

Ο Μέσι είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς, καθώς στο 40΄ κέρδισε και πέναλτι, με τον Σουάρες να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Απάντησε άμεσα η ομάδα του Γκατούζο και αυτή από την άσπρη βούλα. Ο Ινσίνιε ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 3-1.

Το τρομερό γκολ του Μέσι:

Το 1-0 της Μπαρτσελόνα:
Το γκολ που ακυρώθηκε:

Το 3-0 της Μπαρτσελόνα:

Το 3-1 της Νάπολι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ