Μυθικός Λεβαντόφσκι οδηγεί την Μπάγερν (pics)

Μυθικός Λεβαντόφσκι οδηγεί την Μπάγερν (pics)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, σκοράρει ασταμάτητα και κινείται σε επίπεδα που μόνο οι Μέσι και Ρονάλντο έχουν καταφέρει να φτάσουν.

Η Μπάγερν διέλυσε την Τσέλσι και στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι αφού επικράτησε εύκολα με 4-1 και με συνολικό σκορ 7-1 πήρε το εισιτήριο για το Final 8 της Λισαβόνας όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Φλικ, ήταν και πάλι ο απίθανος Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι.

Ο Πολωνός παικταράς που διανύει την κορυφαία σεζόν στη σπουδαία του καριέρα, σκόραρε δύο φορές, έδωσε δύο ασίστ ενώ κέρδισε κι ένα πέναλτι, δείχνοντας πως είναι ικανός να οδηγήσει τους Βαυαρούς μέχρι το τέλος του δρόμου και την κατάκτηση του έκτου τους Champions League. Με τα δύο του γκολ κόντρα στους «μπλε», ο Λέβα έφτασε μάλιστα τα 53! γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, με 44 εμφανίσεις. Με διαφορά η πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του.

Two goals and two assists. Lewandowski is back in the UCL 🤖

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

53 goals in 44 games for Robert Lewandowski this season. FIFTY THREE. What a player. 🔥

Δημοσιεύτηκε από SPORTbible στις Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Παράλληλα, είναι και ο πρώτος σκόρερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για φέτος, αφού έχει πετύχει 13 γκολ σκοράροντας και στα επτά ματς που αγωνίστηκε (έχασε ένα στους ομίλους) και κινείται σε εξωγήινα επίπεδα που μόνο οι Μέσι και Ρονάλντο έχουν φτάσει. Αυτό γιατί είναι ο πρώτος που πετυχαίνει 13+ γκολ στη διοργάνωση πλην των δύο αστέρων της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους.

vs. Red Star ⚽vs. Spurs ⚽⚽vs. Olympiacos ⚽⚽vs. Olympiacos ⚽vs. Red Star ⚽⚽⚽⚽vs. Chelsea ⚽vs. Chelsea ⚽Robert Lewandowski has scored in every Champions League game he’s played this season 🔥

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Μάλιστα κυνηγάει να σπάσει και το απόλυτο ρεκόρ του CR7 με 17 γκολ τη σεζόν 2013-14, να και έχει δρόμο γι’ αυτό. Τρεις φορές έχει πετύχει ο Ρονάλντο πάνω από 13 γκολ, (15, 16 και 17) και άλλη μία ο Μέσι με 14.

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ