Πρόεδρος Λιόν : «Η Γιουβέντους ασκούσε πίεση στον διαιτητή»

Πρόεδρος Λιόν : «Η Γιουβέντους ασκούσε πίεση στον διαιτητή»

Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, μίλησε για την πρόκριση της Λιόν στο Final 8 του Champions League, ρίχνοντας... βόμβες.

Η Λιόν έκανε το… θαύμα της και προκρίθηκε στο Final 8 του Champions League. Εκεί που θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολάς μίλησε για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους, ρίχνοντας… βόμβες. Ο ισχυρός άνδρας της Λιόν εμφανίστηκε εξοργισμένος στις δηλώσεις του, καθώς τόνισε πως οι Ιταλοί ασκούσαν πίεση στον διαιτητή του αγώνα.

«Πέρασα πολύ ωραία. Ομως από τον πάγκο, ασκούσαν εντονότατη πίεση στον διαιτητή. Ηταν απαίσιο. Ενιωσα ότι η Γιουβέντους δεν μπορούσε να χάσει, δεν ήταν δυνατό. Αλλά ο διαιτητής ήταν πολύ καλός. Υπήρχε μια ένταση στον ιταλικό πάγκο» τόνισε ο πρόεδρος της Λιόν σε συνέντευξή του στην «Progress».

Για την διακοπή της Ligue 1: «Είναι ένα απόλυτο σκάνδαλο. Είναι μια βαθιά αδικία και δεν θα την συγχωρήσω. Η καρδιά μας αιμορραγεί κάθε ημέρα από αυτό. Θα πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να δείξουμε ότι αυτή η στάση της L1 ήταν άδικη για την ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ