Νάγκελσμαν : «Ο Σιμεόνε έχει την ικανότητα να… υπνωτίζει τους ανθρώπους»

Νάγκελσμαν : «Ο Σιμεόνε έχει την ικανότητα να… υπνωτίζει τους ανθρώπους»

Το εγκώμιο του Ντιέγκο Σιμεόνε έπλεξε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος τόνισε επίσης πως η Ατλέτικο αποτελεί ένα «μεγάλο σίδερο» για την ομάδα του.

Τον σεβασμό του στο πρόσωπο του Ντιέγκο Σιμεόνε, στον τρόπο παιχνιδιού της Ατλέτικο Μαδρίτης και το «φλερτ» με τη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν σε συνέντευξη που έδωσε στη Marca.

«Έχει χάρισμα για να ενώνει τους ανθρώπους. Έχει αύρα, χάρισμα. Έχει την ικανότητα να υπνωτίζει τους ανθρώπους. Ο τρόπος του είναι εντυπωσιακός», ήταν τα λόγια του για τον Αργεντινό κόουτς τον οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη φάση των «8» του Champions League.

Ενώ το «μέταλλο» του Σιμεόνε έχει και η Ατλέτικο όπως εξήγησε. Την χαρακτήρισε «μεγάλο σίδερο», το οποίο και θα πρέπει να διαπεράσει η γερμανική ομάδα, δικαιολογώντας το πολύ δύσκολο έργο της Λειψίας.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα σενάρια που υπήρχαν για να αναλάβει τον πάγκο της Ρεάλ.

«Είχαμε τηλεφωνικές επαφές, αλλά στο τέλος αυτός που αποφάσισε ήμουν εγώ. Θεωρούσα ότι ακόμα δεν ήταν το σωστό βήμα να πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης. Εγώ ήμουν ένας από τους υποψήφιους και η λίστα δεν ήταν πολύ μεγάλη», αποκάλυψε.

Μπορεί να μην έκανε ακόμα αυτό το βήμα ωστόσο ο Γερμανός προπονητής έχει όλα τα «φόντα» να το πραγματοποιήσει στο άμεσο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ